štvrtok 23. februára 2012

pohovory?!

Dnes som bola na pohovore (kedže študujem extérne potrebujem nejakú prácu). Trepala som sa tam o pol 9 ráno, čo by bolo v pohode, keby tam nebolo asi 40 ďalších iných dievčat v mojom veku. Šlo totiž o prácu asistentky v nemenovanej firme, kde chceli zamestnanca iba na dobu určitú, kým sa nejaká pani nevráti z materskej. Aj to by bolo v pohode! Ale znalosť anglického jazyka na vysokej úrovni a nie školskej?! WTF? Neviem si predstaviť kto nadobudne vysokú znalosť anglického jazyka na strednej škole. Takmer nikto! Takže dalej pohovor vyzeral tak, že zo 40 sme ostali 10, lebo ostatné to vzdali :) Ja som to šla samozrejme skúsiť (ved za skúšku nič nedám) Chceli odo mňa aby som im povedala svoje vlasnosti, či si dokážem u ľudí získať rešpekt a svoj bežný deň po anglicky a potom mi ešte dali prečítať odborný text anglicky !!!! Pripadala som si, ako by som bola na pohovore minimálne na manažérku firmy. Tak som pekne odhapkala svojou školskou/mirne pokročilou angličtinou, rozlúčila sa a odišla.Tak som sa asopň odfotila po pohovore.A nie nebola som taká rozopnutá na pohovore :D Mala som oblečené niečo iné - slušnejšie samozrejme :) Už som doma s kavičkou v ruke a idem upratovať :-***

streda 22. februára 2012

huraa :)

- povedala som si ked mi na poštu konečne dorazili dlho očakávané knihy - detský plač v podkroví a sushi v dushi. Hrozne milujem evitovky. Niektoré viac iné menej :) Ale na sushi v dushi som sa špeciálne tešila! Určite ste už o tejto knihe počuli, Či už v radiách, v televízií alebo ste sa o nej dozvedeli z novin :) Autorka tejto knihy vlastne sama vystupuje ako hlavná postava v knihe. Opisuje svoj život v Japonsku, kde strávila 10 rokov. Predstavuje japonskú kultúru, život, vzťahy atd. V druhej evitovke detský plač v podkroví sa hovorí o chlapčekovi, ktorý nepoznal lásku mami, napriek tomu, že ju veľmi ľubil. Kruto ho trestala za každý malý prehrešok tým, že ho zatvárala v podkrovi, kde napokon tragičky zahynul. Hlavná predstaviteľka sa po rokoch po tejto tregédií sťahuje do domu v ktorom zisťuje, že straši. Tiež odporúčam :) A ta posledná kniha je veľmi vtipná :D Je určená skôr 12-14 ročným dievčatám, ale ja som ju dostala od kamaráta na narodeniny a hrozne ma potešila :) Sú tam krásne ilustrácie, celá je ružová zvonku aj zvnútra, dá sa do nej aj písať a obsahuje fakt dobré rady pre mladšie dievčatá. Túto knihu raz dostane moja dcéra :))



utorok 21. februára 2012

niečo pekné na večer :)

kučery kučery kučery

Vždy som chcela mať prirodzené kučeravé vlasy. Normálne vidím ako moja kamarátka dvíha obočie, neveriacky na mňa pozerá a hovorí - nechci..Ona ma totiť prirodzené kráááááásne kučery, ktoré by však kľudne vymenila za rovné vlasy v sekunde :) Čo už, každá z nás chce to, čo nemá. Veď býva to tak vždy. No nie? Ja som si teda kučeravé vlasy ,,vyrobila" pomocou parných natáčok. Natáčky som dala do vriacej vody (kedže mám ešte ten starší typ a nemám ten parný stroj?) chvíľku som ich tam nechala a vzápätí naniesla na suché vlasy. Nechala som ich pôsobiť asi 30 minút a ualaa :) Na oči som použila len čiernu linku essence a na pery rúž miss sporty perfect colour 011 lolita...Na poslednej fotke som použila žehličku na vlasy. Skúšala som nou natáčať vlasy prvý krát, tak len chabý výsledok :)




pondelok 20. februára 2012

starostlivosti o pleť nikdy nie je dosť...

Kedže mám dosť suchú a tým pádom aj citlivú pleť, musím sa o ňu starať viac. Nedávno mi priateľ zohnal tieto NEUVERITEĽNÉ krémy :) Najprv som im neverila, ked mi ich dával so slovami - miláčik vyskúšaj ich a uvidíš. Dobre - povedala som si, aj keď som vážne nebola nadšená touto skúškou, kedže milión krémov neuspelo. Zavrela som sa do kupeľne a hned po dôkladnom umytí a vyčistení tváre som si naniesla na tvár - krém s aloe vera a na ruky a nohy - krém z kamiliek. A výsledok? Úžasnýýýý...Krémy sa veľmi rýchlo vpili a tým pádom nezanechali po sebe mastný pocit na pokožke, a pokožka ostala jemná, nebola vobec suchá a dokonca neostali ani žiadne červené škrvny. Vrelo odporúčam :) Dajú sa zohnať v lekárni, za rozumnú cenu. Krém v strede používam na odličovanie, tiež ma podobný účinok. :) Simone

nedeľa 19. februára 2012

sashe.sk

Určite ste už poniektorí o tejto stránke počuli. Nachádza sa na nej veľmi veľa krásnych a hlavne ručne vyrobených vecí, rôznych šperkov, obrazov, hračiek,oblečenia, dekorácií a tak dalej :) Ja som na túto stránku zablúdila len raz, čo je veľmi smutné, ale na moju obhajobu - bolo to ešte len na začiatku ked táto stránka vznikala. Kúpila som si odtiaľ dve páry náušníc a verte mi podobné nenájdete v žiadnom shope. Sú skrátka krásne, originálne a hlavne ručne spracované. Vrelo odporúčam. Títo ľudia, čo ich totiž vyrábajú, majú vážne zlaté ruky!!! Mňa najviac zaujali výrobky od šikovného dievčaťa s nickom LucLac, mňa od nej špeciálne zaujalo zrkadielko, tričko a náučnice hned pod textom. Páči sa mi umenie, ktoré vkladá so svojích výtvorov. Každopádne každý z vás si na tejto stránke príde na svoje.






štvrtok 16. februára 2012

moje trapošenie, ktoré prídávam k predchadzajúcemu článku :)

športová móda alebo najlepšie sa cítim vo vlastnej koži :)

Najradšej mám športové oblečenie. Teda lepšie povedané cítim sa v ňom najpohodlnejšie. Určite však nepohrdnem ani svetríkmi, kabátikmi, a topánkami s opätkami práve naopak, tie v mojej skrini prevládajú. Chcem vám však ukázať to, že aj športové oblečenie je sexi a navyše pohodlné! :) Spomedzi hviezd tento názor so mnou zohráva aj Nina Dobrev, ktorá uvádza, že najlepšie sa cíti vo vlastnej koži. Ponúkam pár fotiek sexi Niny Dobrev v športovom oblečení :)






streda 15. februára 2012

Niečo z mojej šperkovnice :)




Dá sa povedať, že najviac som zaťažená na šperky a bižutériu, ktorú stále po čase obnovujem a doplňujem. Tu je ukážka. Najviac milujem to strieborné srdiečko celkom hore vľavo. Dostala som ho od priateľa na Vianoce a sprevádza ma takmer všade. Je z francúzskej kolekcie s limitovaným počtom :)

Valentínsky deň :)

Tadaaa :)) Včera bol Valentín a kedže bývame s priateľom spolu pripravila som mu malé prekvapenie :) Ked som vedela, že už ide z práce domov netrpezlivo som ho očakávala pri dverách so zapaľovačom v ruke :) ( asi viete prečo ten zapaľovač) Bol naozaj prekvapený a šťastný a strávili sme krásny prvý Valentín...

utorok 14. februára 2012

Dnes je Valentín! :)

 
A ja vás určite nebudem zaťažovať obrázkami s medvedíkmi a kvetmi, hoci po zadaní Valentín do googlu vás napadnú ružové a červené srdiečka, medvedíky a ostatné gíčoviny :) Lásku by si mali ľudia prejavovať po celý rok a nie len na Valentína. Ale je milé pripomenúť niekomu ako ho veľmi milujete. Pre svojho priateľa pripravujem na večer romantické prekvapenie. Ked nemáte partnera dajte niekomu lásku najavo aj tak. Či už mamine, ockovi, súrodencom, kamarátom - určite budú šťastní, že na nich myslíte. Alebo sa len tak zababušte pod deku, pustite si horor a tento sviatok ignorujte :) aj tak sa dá...Hlavne ked je zlomené srdiečko...tak či tak prajem KRÁSNEHO VALENTÍNA :)

pondelok 13. februára 2012


Niečo aj zo zimy. Práve sme sa chystali do Tatier užiť si trošku snehu. Práve husto snežilo, ale na fotografií to nie je až tak vidieť :) Chystali sme sa na sánkovačku, ale nakoniec z toho vzišlo, pretože v Tatrách tak husto snežilo a fúkalo, že dráhu uzavreli. No čo, aspoň sme sa prešli a dopriali si čaj za neuveriteľné 3 eurá (podotýkam mistral) :)) ale zážitok bol...


















Ano, ano ja viem , že je vonku -30, ale ja si to proste nechcem priznať a mam ešte stále leto :) Teda snažím sa ho mať aspoň takto. Dúfam, že som vám spravila aspoň malú, letnú atmosféru :)